dimarts, 4 de febrer del 2014

VILA-REAL, 3 - OSASUNA, 1


Gran victòria anit del Vila-real contra un fluix Osasuna que fa olor a Segona des de la primera jornada. Després d'una primera part discreta, on el Vila-real dominava, creava ocasions, però no les materialitzava perquè, a més que el primer gol sempre és el més difícil, els jugadors grocs encara no s'animen massa a xutar des de fora de l'àrea, i això que quan ho fan (mireu el gol de Trigueros, un golàs!). Les millors va anar a les botes d'Uche i Moi Gómez, però va ser el quadre navarrès el que va disposar de la més clara en el minut 33 quan Loties  va rematar en semierrada, a Sergio Asenjo se li va escapar la pilota i, finalment, va haver d'agafar-la en la mateixa línia de gol.

Faltant tres minuts per a la mitja part, Perbet va eixir per Uche, lesionat (no podrà jugar al Bernabéu el proper dissabte). Només iniciar-se la segona meitat, Perbet va aprofitar un error de la defensa visitant, i que Andrés Fernández (el porter més desitjat pel Vila-real aquest estiu) també estava avançat, per enviar la pilota al fons de la xarxa.

Va ser el començament de la gran festa futbolística de la segona part, davant l'Osasuna de Xabi Gracia i Joan Oriol (que ahir no va jugar!). Al minut  55, després d'una pèrdua de pilota al mig del camp, Gio va iniciar un contraatac que va acabar amb un gran tret de Manu Trigueros, des de la frontal de l'àrea, que va entrar tan ajustat al pal que el porter pamplonica no va poder fer res.

Perbet va fer doblet ahir, quan després d'una gran assistència de Jonathan Pereira, va armar xutar creuat per sorprendre Andrés Fernández. A partir d'ací, el partit estava sentenciat i van vindre uns minuts finals de descontrol que va aprofitar l'Osasuna, almenys, per fer el gol de l'honor.

Oriol Riera , que acabava d'entrar al terreny de joc, va maquillar el resultat amb una espectacular rematada des del primer pal, de taló, que va entrar per l'escaire oposat de la porteria defensada per Asenjo: sort, xurro... en definitiva un gol espectacular al minut 90 quan el partit estava dat i beneït.

Amb aquests tres punts més, el Vila-real continua cinquè amb 40 punts, a tres de l'Athletic que és en zona Champions i, a la vegada, es distancia de Reial Societat i els que venen per la zona mitjana que han punxat en aquesta jornada.

FITXA TÈCNICA:

VILA-REAL.- Asenjo; Mario, Gabriel, Dorado, Jaume Costa, Pina (Edu Ramos, min.77) , Trigueros, Aquino (Jonathan Pereira, min.73) , Moi Gómez, Giovani i Uche (Perbet, min.43).

OSASUNA.- Andrés; Damià, Miguel Flaño, Loties, Marc Bertran; Lobato (Oriol Riera, min.83), Puñal (Roberto Torres, min.70) , Loe, De las Cuevas (Cejudo, min.59), Armenteros i Acuña.

- GOLS:
1-0 , min.46 : Perbet .
2-0 , min.55 : Manu Trigueros .
3-0 , min.75 : Perbet .
3-1, min.87 : Oriol Riera .

- ÀRBITRE: Álvarez Izquierdo (Català). Va amonestar Pina (min.23) i Giovani (min.45) per part del Vila-real i a Loe ( min.69) per part de l'Osasuna

- ESTADI: El Madrigal, amb l'entrada més fluixa de la temporada (uns 6.000 espectadors).

- INCIDÈNCIES: Es va guardar un minut de silenci en memòria de l' exentrenador i exjugador Luis Aragonés, mort dissabte a Madrid als 75 anys. Tots dos conjunts van lluir braçalets negres.

Laulauenlaseuatinta

Quan Vila-real era un poble (Rafael Beltrán / Antoni Pitarch)

Calendari de Lliga 2023/24 (1ª volta)

Calendari de Lliga 2023/24 (2ª volta)

Els més visitats

El topònim Vila-real a la Península Ibèrica

Vila-real a rajaploma

TV3 EN DIRECTE

Horaris LligaBBVA

Dominio Casilda

Visualitzacions de pàgina l'últim mes