dimarts, 14 de gener del 2014

VILA-REAL 5 - REIAL SOCIETAT 1

Avui els futbolers hem dormit molt a gust després de somniar en directe al Madrigal amb el partidàs que s'han marcat els jugadors del Tio Canya, Marcelino, trobant la clau dins de casa, precisament, en la jornada que tanca brillantment la primera volta del retorn a l'elit del futbol: ASenjo; SuperMarioBros, Muscrakio, d'Or Ado, Jaume I Costa; aquINo, El brUNO (pINa), triguEROS, MuyGómez (En Nahuel); King Uche i Gio dos Tantos (perbE.T.).

Excel·lent la primera part del Vila-real, per a emmarcar: un autèntic bany real de l'equip de la Vila a la Societat de Donòstia, amb un 3-0 i fregant el quart... amb dos gols de Giovanni dos Santos i un d'Uche.

A l'inici de la segona part, sobre tot després del segon gol d'Uche, que ahir també va fer un gran partit, com tots, donava la sensació que els dos equips ja començaven a pensar en el tercer enfrontament consecutiu del proper dijous (20h.) al Madrigal i amb les espases en alt per passar l'eliminatòria de la Copa del Rei, perquè es van fer tots els canvis per part dels dos equips.

El Vila-real va continuar dominant tot el terreny de joc i, a poc a poc, va arribar el cinqué, obra de Moi Gómez que, com tants altres, s'està consolidant com un autèntic valor en alça de la Primera Divisió: Mario (ahir superMario), Mussachio, Jaume Costa, Bruno, Trigueros... un total de 6 canterans d'inici que demostra el treball seriós a la ciutat esportiva i a les categories inferiors, fent del Vila-real C.F. una autèntica fàbrica de futbolistes de gran nivell. Mentre la graderia encara celebràvem el cinqué, la maneta, va arribar el gol de l'honor d'Aguirretxe després de la treta d'un córner: un moment de relax, un gol en contra, però ahir se podia perdonar tot. De fet, Asenjo va salvar el Vila-real del 0-1 als primers minuts, però la resta del partit va ser de total domini dels grocs.

FITXA TÈCNICA:

Vila-real CF: Sergio Asenjo, Mario, Musacchio, Dorado, Jaume Costa, Aquino, Bruno Soriano (Tomàs Pina, 70 '), Manu Trigueros, Moi Gómez (Nahuel Leiva, 66'); Giovani dos Santos (Perbet, 74 '); Uche.

Reial Societat: Claudio Bravo, Carlos Martínez, Ansotegi, Iñigo Martínez, José Ángel; Markel Bergara (Javi Ros, 59 '), Rubén Pardo (Zurutuza, 46'), Carlos Vela, Xabi Prieto, Griezmann (Mikel González, 46 ') ; Agirretxe.

Gols: 1-0 Giovani dos Santos (min. 16); 2-0 Uche (min. 27); 3-0 Giovani dos Santos (min. 33); 4-0 Uche (min. 55); 5-0 Moi Gómez (min. 58); 5-1 Agirretxe (min. 60).

Àrbitre: Velasco Carballo (c. madrileny). Va amonestar Jaume Costa (6 ') i Bruno Soriano (21') pel Vila-real ia José Ángel (1 '), Zurutuza (71'), Javi Ros (72 ') i Iñigo Martínez (76') per la Reial Societat.

Incidències: partit disputat a l'estadi El Madrigal, corresponent a la 19a jornada de la Lliga BBVA 2013/14. Mitja entrada en un partit que s'ha tornat a jugar a les 22h. i que, per desgràcia, no serà l'últim, ja que la tercera jornada de la segona volta la Lliga de Futbol Professional torna a castigar el Vila-real amb els horaris: demencial !!!