dissabte, 7 de desembre del 2013

Copa del Rei: Vila-real, 2 - Elx, 2

Bona primera part del Vila-real que hauria pogut acabar amb dos o tres gols d'avantatge de l'equip local, però quan se perdona, ja se sap. Un gran gol de Gio en la primera part, lessió de Cani en el primer quart de la segona, dues ocasions de l'Elx amb sengles rematades de cap dins de l'àrea menuda de la porteria de Juan Carlos (que havia salvat el Vila-real de l'empat en un mà a mà, en l'única aproximació de l'Elx a la primera part) i l'Elx que s'avançava en el marcador, 1-2. I en el temps afegit, l'altre crack mexicà, Aquino fa un golàs que suposa el 2-2 i deixar l'eliminatòria oberta per al partit de tornada del proper dimarts, dia 17 de desembre, però abans hi ha el partit de Lliga al Camp Nou contra el Barça. No sé si al Vila-real li interessa tirar la Copa del Rei com cada any, però tenint en compte que d'ací un parell de mesos igual tenim la permanència assegurada, enguany seria una bona oportunitat per fer història si al Martínez Valero s'aconsegueix guanyar per la mínima (el 0-1 ens val i l'empat a tres, 3-3, també). Endavant!!!