diumenge, 22 de setembre del 2013

CELTA 0-0 VILA-REAL

 El Vila-real C.F. continua amb un excel·lent inici de temporada, mentre la màquina de fer futbol continua acoblant-se, dia a dia, amb major seguretat defensiva, més joc dels laterals per les bandes, major implicació dels mitjos i els davanters en tasques defensives i de recuperació de balons, més criteri a l'hora de traure el baló jugat i d'organitzar les contres, etc.

De tota manera, contra el Celta de Vigo se'ns ha quedat el dubte de si, efectivament, s'ha guanyat un punt (ara mateix amb 11 de 15 possibles) o se n'han perdut dos. El Vila-real encara no ha perdut cap partit, n'ha guanyat tres i ha empatat els dos darrers, però -sempre hi ha algun però per arribar a l'ideal- si Jaume Costa, per exemple, la fica contra el Madrid i avui Aquino està més encertat en la jugada més clara de gol, podíem estar parlant d'un Vila-real C.F. eficaç i quasi perfecte.

El partit ha anat de més a menys, durant la primera part, amb un triumvirat al centre del camp que feia un joc combinatiu preciosista entre Bruno, Manu Trigueros i Cani, ajudats pel gran treball d'Aquino i la velocitat de Gio que ha fet unes quantes assistències sobre Jonathan Pereira, un autèntic maldecap per als defenses de Luis Enrique.

Però, a poc a poc, el Celta que no és un mal equip, ni molt menys, s'ha anat fent amb la possessió de la pilota i el Vila-real ha practicat, de vegades, un joc massa directe i precipitat, sobre tot durant la segona part quan la condició física castigava el Celta, però també alguns jugadors grocs. El Celta no creava perill i, en canvi, el Vila-real no sabia aprofitar les contres, i això que l'entrada de Pina per Trigueros, o la d'Hernán Pérez per Cani, havia aportat més consistència física. Amb l'entrada de Perbet per Gio (retirat amb molèsties) semblava que el gol del Vila-real anava a arribar als darrers minuts i Aquino l'ha tinguda... però Yoel, el millor del Celta de Vigo, no va tenir cap problema per aturar el perill, una vegada més.

I com sol dir el tòpic, vorem el proper dijous, a partir de les 22h. al Madrigal i contra l'Espanyol, si una nova victòria fa bo el puntet d'avui: endavant Vila-real !!!

FITXA TÈCNICA:

CELTA DE VIGO: Yoel; Hugo Mallo, D. Costas, Aurtenetxe, Toni; Fontás, Á. López (Orellana, min. 76) Rafinha, Augusto (Krohn-Dehli, min 64); Santi Mina (Nolito, min. 48) I Charles.

VILA-REAL: Asenjo; Mario, Mussachio, Dorado, Costa; Trigueros (Pina, min.48), Bruno; Aquino, Cani (Hernán Pérez, min. 68) Pereira; Giovanni Dos Santos (min. 77).

ÀRBITRE: Pérez Montero (C. Andalús). Amonestà Álex López (min.38), Aurtenetxe (min. 54), Costas (min.75) i Rafinha (min. 84) del Celta de Vigo i a Bruno Soriano (min.48) del Vila-real. L'actuació arbitral va ser quasi perfecta en un partit jugat de poder a poder, amb entrades fortes però de guant blanc, encara que al Vila-real se li van assenyalar molts fores de joc, alguns molt rigorosos.

ESTADI: Municipal de Balaídos amb un poc més de mitja entrada.

Laulauenlaseuatinta

Quan Vila-real era un poble (Rafael Beltrán / Antoni Pitarch)

Calendari de Lliga 2023/24 (1ª volta)

Calendari de Lliga 2023/24 (2ª volta)

Els més visitats

El topònim Vila-real a la Península Ibèrica

Vila-real a rajaploma

TV3 EN DIRECTE

Horaris LligaBBVA

Dominio Casilda

Visualitzacions de pàgina l'últim mes