dijous, 15 de novembre del 2012

INVITACIÓ: "A RECER DE LA MAR"




Amigues i amics, us trasllade la invitació, en nom del col·lectiu organitzador de l'espectacle on tinc el plaer de participar, que m'han fet arribar perquè li donem difusió i aconseguir, entre tots, dignificar un homenatge cultural i poètic a l'alçada de Vila-real i de l'homenatjat, MIQUEL PERIS I SEGARRA, poeta i mestre, durant molts anys, al col·legi de La Huerta, actual CEIP Gimeno Barón.

Demà divendres, dia 16 de novembre de 2012 a les 20h. a l'Auditori Municipal de Vila-real tindrà lloc l'espectacle-homenatge al poeta Miquel Peris i Segarra en el 25 aniversari del seu traspàs.

Sota el títol de "A RECER DE LA MAR" el cantautor Artur Álvarez i Boix amb els poetes Clara Gil, Antoni Pitarch i Manel Pitarch de Vila-real. I Vicent Jaume Almela, Josep Porcar i Joan B. Camps de Castelló, us presentaran música, paraules i cant d’ homenatge a tan il·lustre poeta que va exercir de mestre a Vila-real durant 10 anys de la seua vida.

Al costat d'ells, l'actor Miguel Ángel Prades, el pintor Pascual Cándido i el parlament de Vicent Usó seran l'important complement en l'esmentat acte. I tot  amb la presentació càlida, elegant i professional de Susanna Lliberós.

Esperem doncs, comptar amb la vostra assistència (Entrada gratuïta).

Col·lectiu "A RECER DE LA MAR"

Laulauenlaseuatinta

Quan Vila-real era un poble (Rafael Beltrán / Antoni Pitarch)

Calendari de Lliga 2023/24 (1ª volta)

Calendari de Lliga 2023/24 (2ª volta)

Els més visitats

El topònim Vila-real a la Península Ibèrica

Vila-real a rajaploma

TV3 EN DIRECTE

Horaris LligaBBVA

Dominio Casilda

Visualitzacions de pàgina l'últim mes