dimarts, 21 de juliol del 2009

PRE-TEMPORADA FUTBOLÍSTICA...



Ja tenim ací la bipartidista temporada futbolística. Quasi tots els mitjans parlen de la lluita Barça - Reial Madrid oblidant-se, per tant, del futbol... I sort que l'equip gal·làctic només va guanyar, ahir, per llàstima, amb un modest 0-1 davant un equipet de xixa-i-nap com sol dir-se vulgarment i no en van fer 27 com el Vila-real (A) davant el Navata, que també és passar-se'n un pèl.

El més interessant de l'estiu, des del punt de vista futbolístic, el fitxatge de Benzema per part del Real Madrid (pot donar moltes alegries als blancs si Pellegrini s'atreveix a seure a la banqueta a Raül i Guti i, sobretot, si s'obliden de vendre samarretes amb Cristiano i fitxen gent de qualitat per la defensa i el centre del camp), així com el possible fitxatge d'Ibrahimovic per part del Barça (Guardiola diu no tenir feeling o bon rotllo amb l'Eto'o, enguany acaba contracte i, almenys, contribueix a abaratir el fixatge: en definitiva un intercanvi de cromos ja que Mourinho tampoc congeniava amb Zlatan, el gran -des de tots els punts de vista- davanter suec).

El més esperpèntic, com sempre, més que el sainet valencianista sobre com carregar-se un club de primera línia (el abans grandíssim València Club de Futbol), els intents de Canal 9 per vendre Villa al millor postor i, a la vegada, voler vendre a l'aficionat de Mestalla que, al capdavall, es queda per amor al club i, per tant, per decissió pròpia.... Igual de ridícul que la il·lusió de tots els jugadors del món (i també Pellegrini!), des que eren de bolquerets, de formar part de l'equip de Florentino. Els pesseters, ara, són eurers i la resta literatura barata...

Al si del Vila-real preocupa, o no preocupa gens vist el ritme de fixatges, la solitud d'Eguren al centre del camp com a recuperador de balons (no podrà jugar la prèvia de l'Europa League, els dies 20 i 27 d'agost) ja que no té suplent ara per ara, Bruno (que no és eixe el seu lloc!) està lesionat i Marcos Senna continua, des de la temporada passada, sense incorporar-se al ritme normal d'entrenaments... Ja ens agradaria, ja, vore Negredo vestit de groc (junt a Santi Cazorla també de groc, no juguem!), però ara mateix la prioritat hauria de ser trobar-li un substitut al bo d'Eguren, donat que Marcano pot ser la companyia ideal per Capdevila (i fins i tot per Gonzalo), així com Xavi Oliva és el complement ideal per a Diego López (a anys llum dels irregulars i cantadors -ara ho podem dir- Viera i Barbosa).

Pel que respecta a l'entrenador, Ernesto Valverde amb el seu equip, sembla que també han vingut disposats a corregir possibles defectes. Esperem que el Vila-real, malgrat les bones vesprades de bon futbol amb Pellegrini que també les vam tenir, naturalment, deixe de ser aquell equip lent, previsible, que mai o quasi mai jugava per les bandes, que sempre volia entrar a l'àrea contrària pel centre i amb la pilota jugada, que feia poca pressió al contrari donat que el seu nivell d'agressivitat era semblant, de vegades, al dels Teletubis... I si, a més, són gent més oberta i atenta amb la prensa, molt millor. El 0-27, malgrat tot, no deixa de ser una anècdota que protagonitzada pel nostre Vila-real no donarà lloc a més comentaris: més val així!
==============================================================================

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Pareix que se complica lo de Negredo, però de fitxar un migcentre defensiu no diuen ni xufa... i això que, potser, el 90% dels aficionats som de la mateixa opinió: Eguren necessita un suplent de garanties... també ho diem de la porteria (saps d'algú que li agradara Viera o Barbosa?) i del lateral esquerre (quan se'n va anar José Ángel va deixar sol a Capdevila) i han tardat dos anys a fer-mos cas.
El Torrentí.

Anònim ha dit...

Contra el Vilamalla (amb "l") una altra golejada: 0-10. I pareix que Nilmar, el fitxatge més car de la història del Vila-real (¿?) està lligat... però a mi me segueix agradant Negredo.
Kub Alà.

Anònim ha dit...

S'està dient, ja, no sé si exageradament que amb Nilmar podríem parlar del millor Vila-real de la història: no tenim cap Forlán, ni Riquelme, ni Sorín però, potser, sí que tenim dos bons jugadors per "puesto"... només ens falta un MASCERANO -que igual va al Barça- per ajudar Eguren a furtar balons al mig del camp.
Txiqui.

Anònim ha dit...

i un que sapiga donar-los si no està Senna... o que li donen minuts a Bruno...

per cert, ens investiga Hisenda?

TONI PITARCH ha dit...

Vols dir si Hisenda està investigant el Vila-real Club de Futbol?
Home, el futbol està tant podrit o més que la política... de fet són els mateixos gossos amb collars pareguts (la majotria de club estan finançats amb diners públics, el Vila-eral també), però si el Madrid va tenir barra lliure amb "la esquina del Bernabéu" i els préstecs a Florentino, al València se l'han carregat amb xanxullos urbanístics i a base de regalar-li els fons de Bancaixa, i si el Barça també està a punt d'aconseguir finançament enrajolant el miniestadi... si investiguen al Vila-real serà com fan amb la resta de mortals: els d'Hisenda perden més hores revisant la meua pobresa funcionarial amb nòmina blanca, que investigant els empresaris que se fan xalets i piscina amb diners negres... Es l'ASPAÑA DE BOTIJO, XANXULLO I PANDERETA DE RAJOY O SAPATERO, TANT SE VAL...

TONI PITARCH ha dit...

Naturalment que tinc raons personals per estar emprenyat amb Hisenda pels quals m'he sentit perseguit els darrers 7 ó 8 anys, però que conste que no tinc res en contra dels empresaris, sobre tot dels empresaris honrats que creen riquesa, faltaria més... La meua crítica anterior anava contra el "nuevo rico" i tota esta gentola que d'un any a un altra s'han enriquit i han fet ostentació de la nova condició sota la passivitat dels funcionaris i la maquinària d'Hisenda que, com la justícia a tot l'Estat espanyol, fa anys que deixa molt que desitjar.
Per cert, aquesta vesprada a MARCA (16:23h.) han penjat açò:
"Denuncian al Villarreal por supuestos delitos contra la Hacienda Pública, contable y falsedad en documento mercantil" (http://www.marca.com/2009/07/24/futbol/equipos/villarreal/1248445389.html)... Algú sap de denúncies anteriors contra el Real Madrid, el Barça, el València o l'Atlètic de Madrid (no contra la família Gil!) en el mateix sentit?
N'estarem al corrent!

Laulauenlaseuatinta

Quan Vila-real era un poble (Rafael Beltrán / Antoni Pitarch)

Calendari de Lliga 2023/24 (1ª volta)

Calendari de Lliga 2023/24 (2ª volta)

Els més visitats

El topònim Vila-real a la Península Ibèrica

Vila-real a rajaploma

TV3 EN DIRECTE

Horaris LligaBBVA

Dominio Casilda

Visualitzacions de pàgina l'últim mes